Lasergamen goedkoop

Zoekt u een goedkoop maar toch leuk kinderfeestje in Almere, Flevoland of omstreken?
Huur dan de lasergame box en geef een spannend lasergame feestje! Voor maar 50 euro kunt u goedkoop lasergamen met 8 -10 kinderen.

Hoe kunt u goedkoop lasergamen?

Wij verhuren dus de lasergame box voor maar 50 euro per dag. Natuurlijk is er ook een scherp weekend en week tarief. De lasergame box is een stoere houten legerkist met daarin 10 laserguns, 4 targets die je als vlag kunt gebruiken en een heldere handleiding. De lasergame box is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar oud. Er is eventueel een uitbreiding mogelijk mocht u meer geweren nodig hebben per box.
Voor de wat oudere kinderen is het enorm spannend om te lasergamen in de schemering of in het donker. En daarna…maak er een slaapfeestje van!

Je kunt met de lasergame box dus goedkoop, onbeperkt en overal lasergamen! Zoek een leuk bos, park, gebouw, loods, jeugdland…. en de rest gaat vanzelf.

Leuke plekken om te lasergamen in Almere:

  • tadslandgoed De Kemphaan in Almere- Hout.  Het Zuiderzeespeelbos bestaat uit vier speelplekken. Op de waterspeelplek kun je kliederen met water. Er zijn eilandjes, een trekpontje en een half gezonken schip. De picknickplek is er om te eten en uit te rusten. Op de zandspeelplek klauter je over een half verzonken huisje.
  • Bij een jeugdland kun je eerst een (basis) hut maken en later lasergamen. Alle houtstapels, hutten en pallets bieden een waanzinnige omgeving voor een spannend spel! Succes gegarandeerd! Vraag naar de mogelijkheden en toestemming bij het jeugdland bij u in de buurt.
  • TIP: Speeleiland de Meridaan, Almere – Buiten. Speeleiland de Meridiaan is een prachtig gebied van maar liefst 1,5 ha. (drie voetbalvelden!) waar met alleen maar natuurlijk speelaanleidingen van bomen, stenen, water en grond kinderen van 7 tot 14 lekker kunnen ravotten!  Adres: Maurice Garinpad 1335 LZ ALMERE. Het is gelegen naast Jeugdland in Almere- Buiten.
  • Het Beatrix park in Almere-stad heeft ook leuke mogelijkheden voor een spannend lasergame spel.

Een betaalbaar kinderfeestje in Almere vier je dus met de lasergame box. Gegarandeerd succes!

Reserveer hier